✓ Kunst op maat

✓ Maakt kunst in opdracht

Expertise in fotografie

Bij het betreden van een ruimte trekt de wanddecoratie vaak als eerste de aandacht. Het is de stille getuige van de smaak en persoonlijkheid van de bewoner of de identiteit van een bedrijf. Bij Gallery Eikona begrijpen we de impact van de juiste wanddecoratie en hoe het de algehele sfeer van een woon- of kantoorruimte kan bepalen. Bij onze wanddecoratie spelen we graag met kleurenfilters en/of tegenlicht.

Heb je interesse in onze wanddecoratie?

De kracht van de juiste wanddecoratie

Van moderne kunst tot vintage stukken, decoratie aan de wand is de finishing touch die elke kamer tot leven brengt. Of je nu op zoek bent naar een stuk dat je gedachten en gevoelens weerspiegelt of gewoon een ruimte wilt opfrissen, decoratie aan de wand is de sleutel. Onze handgemaakte schilderijen voegen een unieke touch toe, waarbij elk detail spreekt van vakmanschap en passie. Hier een kleine greep uit het aanbod aan wanddecoratie:

 

Expositie Isala Theater 02 | Gallery Eikona

Bestel nu in de webshop

Overweeg je om je muren een nieuw leven in te blazen? Dan is dit het perfecte moment om te kiezen voor een schilderij op maat. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden en maak van jouw wanddecoratie een waar kunstwerk op maat. Plaats vandaag nog een bestelling of bezoek een expositie en ontdek hoe je jouw kantoorruimte kunt transformeren met de juiste wanddecoratie.