Welkom op de FAQ – pagina

Op deze pagina vind je de antwoorden op FAQ over producten van Allios Deite Eikona.

Heb je meer vragen? Neem contact met mij op via het contactformulier, dan beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

 

Ophangsysteem

Je kunstwerk is aan de achterkant voorzien van een rechthoekige beugel. Met behulp van deze beugel kun je je kunstwerk aan de muur hangen. Het ophangsysteem is geschikt voor schroeven, maar ook voor een systeem met een plafondrails waarmee je het kunstwerk ophangt met draad en haken (zogenaamde galerie-systeem).

Zo kun je je kunstwerk op je eigen manier ophangen.

LET OP: als je het kunstwerk ophangt met behulp van een galerie-systeem, houdt dan rekening met het gewicht en de vorm van het kunstwerk. Een aantal kunstweken zijn, door het formaat of de dikte van de acrylaatlaag zo zwaar dat ze 2 dragen nodig hebben. Gebruik in ieder geval de haken voor zware objecten.

Vragen? Stel ze met het contactformulier

 

Ophangen van je kunstwerk

Hang het kunstwerk bij voorkeur op aan 2 punten die goed recht hangen ten opzichte van elkaar. Dat kan zowel met 2 schroeven in de muur, maar ook met een rail-ophangsysteem met variabele hoogte. De haken hangen daarbij aan een nylon/kunststof draad. Zorg in het laatste geval wel dat de haken goed vast zitten en niet kunnen gaan schuiven. Het systeem met de haken en draden wordt ook wel een galerie-systeem genoemd.

Mocht je nog vragen hebben, laat het me weten via het contactformulier

 

Materiaal van het kunstwerk

Mijn foto’s worden afgedrukt op speciaal fotopapier. De eigenschappen van het fotopapier  sluiten optimaal aan bij de kleuren en het onderwerp van de foto. Op dit manier komt het effect van de foto maximaal tot zijn recht.

Aan de achterkant wordt de foto verlijmd met een 3mm dikke laag dibond. Deze zorgt voor stevigheid van het kunstwerk. Ook is het ophangframe hier aan gemonteerd. Het ophangframe is gemaakt van aluminium en is rechthoekig van vorm. Hierdoor kun je  alle ophangsystemen gebruiken om de foto op te hangen.

De foto wordt afgewerkt met een laag acryl of plexiglas. De dikte (2, 4 of 6mm) en soort (glanzend of mat) zijn afhankelijk van de foto en het gewenste effect van het kunstwerk. Het specifiek gebruikte materiaal vind je terug bij de productbeschrijving van de foto.

Heb je nog vragen over het materiaal van de foto’s? Gebruik het contactformulier om je vraag te stellen

 

Onderhoud

Je onderhoudt het kunstwerk door het simpel regelmatig af te stoffen. Af en toe kun je het ook afnemen met een handvochtige doek.

Gebruik geen schoonmaakmiddelen! Dat kan de acryllaag op de foto aantasten of de randen van de fotoafdruk beschadigen.

Als er echt vieze vlekken op zitten, kun je voorzichtig met een sopje van groene zeep de vlek verwijderen. Mocht er een krasje op komen, kijk dan op deze site hoe je dit kunt oplossen. Zo kun je blijven genieten van de kunstwerk en blijft de kwaliteit optimaal.

Toch nog vragen? neem gerust contact met me op

 

Verzendkosten

De prijs van de kunstwerken is inclusief verzendkosten, zo lang het bezorgadres binnen Nederland is. Geen probleem als het naar het buitenland vervoerd moet worden. Houdt rekening met langere leveringstijden.

Neem contact op om een prijsopgaaf op maat te krijgen.

 

Levertijden

Wat leuk dat je gekozen hebt voor één van de mooie foto’s van  Allios Deite Eikona.

Je kunstwerk wordt pas gemaakt als je het besteld hebt. Dat zorgt er voor dat je zeker weet dat de kwaliteit maximaal is. De productietijd van de foto is ongeveer 1 week. Na 2 weken kun je je kunstwerk verwachten op het door jou opgegeven adres.

Controleer nog even goed je adresgegevens zodat het niet leidt tot teleurstellingen, omdat het kunstwerk ergens anders is afgeleverd: geef het adres op waar je je kunstwerk wilt ophangen. Of zorg dat je zeker weet dat je het zelf kunt vervoeren naar de plek waar je de foto op wilt hangen. Een aantal foto’s is zo groot dat ze niet zo maar in iedere auto passen.

UPS verzorgt in de meeste gevallen de verzending. Uiteraard is het kunstwerk tijdens verzending verzekerd en goed ingepakt om iedere vorm van beschadiging te voorkomen

Heb je nog vragen? Stel ze via het contactformulier

 

Retourzendingen

Het kan altijd zijn dat het kunstwerk niet voldoet aan je verwachtingen of je niet tevreden bent. Daarbij kan een kunstwerk aankomen met een beschadiging. Ik verzoek je dan om gelijk contact op te nemen. Stuur een email naar info@alliosdeite-eikona.nl. We nemen contact met je op en kijken hoe we het probleem het beste kunnen oplossen.

 

De privacyverklaring vind je hier.

De algemene voorwaarden vind je hier.