✓ Kunst op maat

✓ Maakt kunst in opdracht

Expertise in fotografie

Schilderijen geven jouw kantoor een fijne uitstraling. Een bedrijfspand zonder wanddecoratie ziet er vaak kaal uit. Dit is een gemiste kans. Een uniek schilderij geeft een bedrijfsruimte namelijk al zoveel meer persoonlijkheid. Onze schilderijen op maat verreiken de inrichting van jouw bedrijf. Het plaatsen van schilderijen op kantoor kan zelfs de productiviteit en creativiteit van medewerkers verhogen. Bij Gallery Eikona begrijpen we de nuances en de impact van een schilderij in een bedrijfsruimte. We laten met onze schilderijen graag de kleine dagelijkse dingen zien die verwonderen. Wanddecoratie maakt een bedrijfspand een fijnere werkplek.

Heb je interesse in onze schilderijen voor op kantoor?

De meerwaarde van schilderijen op kantoor

Een kantoor zonder schilderijen kan aanvoelen als een onpersoonlijke, steriele ruimte. Schilderijen op maat geven het pand van een bedrijf echter een dimensie van creativiteit en inspiratie. Een schilderij veranderd de sfeer in een bedrijfsruimte en draagt daarmee bij aan een positieve werkomgeving. Handgemaakte schilderijen vertellen een verhaal en kunnen een bedrijfscultuur versterken of zelfs dienen als een gespreksstarter. Wil jij een geschilderd schilderij voor jouw bedrijfsruimte of liever een foto laten omzetten naar een schilderij? Het is bij ons allemaal mogelijk. Het is verbazingwekkend hoe een schilderij de dynamiek in een bedrijfsruimte kunnen veranderen.

The city

Bezoek een expositie of bestel direct

Ben je op zoek naar schilderijen op maat doe de identiteit van jouw bedrijf versterken? Overweeg dan wanddecoratie voor jouw bedrijfspand. Met schilderijen op maat kun je precies datgene vastleggen wat jij als bedrijf wilt uitdragen. Door schilderijen op kantoor te integreren, geef je jouw ruimte een persoonlijk tintje. Of je nu de geschiedenis, de visie of de kernwaarden van je onderneming wilt weergeven, met wanddecoratie in jouw bedrijfspand geef je een krachtig statement af. Maak de beleving van je kantoorruimte compleet met kunst op maat en geef je werknemers en bezoekers iets bijzonders om naar te kijken. Bezoek onze expositie of plaats direct een bestelling voor jouw unieke kunstwerk.