✓ Kunst op maat

✓ Maakt kunst in opdracht

Expertise in fotografie

Bij de inrichting van een ruimte wordt een muurschildering vaak over het hoofd gezien. Toch kan het een prominente rol spelen in het veranderen van de esthetiek en sfeer van elke ruimte. Gallery Eikona heeft jarenlange ervaring in het creëren van opvallende kunstwerken die je laten verwonderen over de kleine dagelijkse dingen.

Heb je interesse in onze muurschildering?

Waarom een muurschildering?

Het laten maken van een muurschildering biedt tal van voordelen. Ten eerste zorgt het voor een unieke en persoonlijke uitstraling van een ruimte. Waar gewone verf of behang een uniforme look geeft, kan met een muurschildering een specifiek verhaal, gevoel of thema worden uitgedrukt. Dit kan de sfeer en uitstraling van een kamer volledig transformeren. Ten tweede kan een muurschildering op maat worden gemaakt om bepaalde delen van een ruimte te benadrukken of om oneffenheden te verbergen. Het is ook een duurzame optie: met goed onderhoud kan een muurschildering jarenlang meegaan zonder zijn glans of kleur te verliezen. Tot slot is het een prachtige vorm van kunst die dagelijks kan worden bewonderd, wat waarde toevoegt aan zowel residentiële als commerciële ruimtes. Daarnaast bieden wij ook:

Anemoon zwart - wit | kunst aan de muur - Allios Deite Eikona - Ada Goverde

Neem contact met ons op

Of je nu op zoek bent naar iets abstracts, realistisch of iets daartussenin, voor het bestellen van een schilderij op maat zit je bij ons goed. Bekijk onze webshop om inspiratie op te doen. Wil je een muurschildering in huis of op kantoor? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  Of het nu gaat om een kinderkamer, een bedrijfsruimte of een buitenmuur, muurschilderingen voegen een uniek en persoonlijk tintje toe aan elke omgeving.